Comerţ

Comerţu din anul 2015, al firmei S.C. NECSAR SERVICE S.R.L. a reprezentat 8,4% din totalul comerţului cu produse. Balanţa comercială pentru produse agro-alimentare a fost, în mod constant, în deficit. Totuşi, creşterea mai accentuată a fost pentru produsele agricole prelucrate primar a determinat o restrângere a deficitului balanţei comerciale în ultimii 5 ani.

Transporturile noastre de produse agricole de bază ( aproape 60% din totalul transportului agricol) sunt reprezentate, în principal, de: cereale (grâu şi porumb), seminţe oleaginoase (seminţe de floarea soarelui şi de rapiţă).

Îngrăşăminte Solide

Este un nume generic dat unui produs organic sau mineral, obținut natural sau artificial folosit, în agricultură pentru fertilizarea solurilor.

Seminţe

Stim ca alegerea semintelor pentru cultura viitoare este una dintre cele mai importante decizii pe care o luati.

Erbicide

Erbicidele reprezintă principala metodă prin care fermierii combat buruienile.

Pesticide

Sunt folosite pentru combaterea dăunătorilor plantelor și a produselor agricole stocate, precum și pentru combaterea vectorilor biologici ai bolilor omului și animalelor.

Insecticide

Este utilizat împotriva insectelor, indiferent de forma lor. Insecticidele includ ovicide şi larvicide folosite contra ouălelor şi larvelor respectivelor insecte.

Îngrăşăminte Foliare

Îngrăşămintele foliare sunt un ingredient de stimulare pentru plante cu reacţie foarte rapidă, fiind absorbită prin frunze aproape instantaneu.